top of page
Portada
Temporada 2017/2018

ATENEU HARMONIA

2018

JUN

9

Teatre Musical 

LLUITANT PEL CANVI

Lírica Kids (a la Lírica ens fem grans).

Grans en tots els sentits. Grans, amb emoció i senzillesa. Grans, sense perdre de vista, és clar, que sempre ens quedarà molt d’espai per créixer. I els més petits de la casa, aquells que hem vist néixer, tot just fa pocs quinquennis, abanderen aquestes paraules amb la vitalitat i el coratge del nouvingut i l’aplicada passió del somiador que, servint-se del precedent, aconsegueix les seves fites.

La temporada 2015-2016, vam iniciar les primeres Classes de Teatre pels Kids, la resposta va ser excel.lent. 
Dues temporades després, els més petitons, de la mà de la Laura Jara, ens volen mostrar el seu treball. I per aquest motiu ens han preparat una bonica peça: “Lluitant pel canvi”, que tindrà lloc a l’Ateneu Harmonia, el 9 de juny. 

Gràcies petitones i petitons. Gràcies Laura i Lírica Kids! 💪

 

Dirigida per:  Laura Fernández

DIES DE REPRESENTACIÓ:
Dissabte 9 

PREU ENTRADA:   €

Preu Soci/Amic:    €

Preu Grups:          € * (Mínim 10 persones. Indispensable una persona encarregada de recollir i pagar totes les entrades)

HORARI DE TAQUILLA:
1 hora abans de cada representació

No s'admeten pagaments amb targeta a taquilla

Argument:

Ens trobem a un orfenat dirigit per un home malvat que maltracta tots els orfes que estan sota la seva responsabilitat a excepció del primer orfe que va arribar allà. Els nens de l’orfenat necessiten un canvi immediatament, ja no poden suportar-ho més.
Com que no reben cap ajuda externa, decideixen posar tots els mitjans dels que disposen per lluitar contra aquest director i poder fer-lo fora. Ho aconseguiran?

 

bottom of page