top of page
Portada
transparente.png
Temporada 2015/2016

CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU

23623

2015

NOV

20, 21, 22, 23, 24, 25

Els Miserables (títol original: Les Misérables) és una novel·la escrita en francès per l'escriptor Victor Hugo i publicada el 1862. La novel·la transcorre a França durant la primera meitat del segle XIX. És una novel·la romàntica.

La novel·la transcorre al voltant de la vida d'un expresidiari, Jean Valjean, que després de passar molts anys a la presó intenta iniciar una nova vida, però continua arrossegant el seu passat. Coneixerà en Gavroche i un revolucionari fill de burgesos, que estan inspirats en els acompanyants de la "Llibertat" en la pintura de Delacroix La llibertat guiant el poble.

La novel·la permet als lectors endinsar-se i apropar-se en la història de la França contemporània a Victor Hugo, com ara la Revolució francesa del 1789, l'Imperi napoleònic, la Restauració de Lluís XVIII i Carles X, la Revolució de juliol i la Rebel·lió de juny. També s'ha de destacar l'anàlisi d'aquests esdeveniments històrics i d'altres esdeveniments socials i culturals com les condemnes a la guillotina.

DIES DE REPRESENTACIÓ:
Divendres i dissabtes  a les 21h

Diumenges a les 18:00h

PREU ENTRADA:  15€

Preu Soci/Amic:   12€

Preu Grups:      12€ * (Mínim 10 persones. Indispensable una persona encarregada de recollir i pagar totes les entrades)

HORARI DE TAQUILLA:
1 hora abans de cada representació

No s'admeten pagaments amb targeta a taquilla

bottom of page