top of page
Portada
Temporada 2018/2019

CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU

Jesucrist SupersTar

2018

NOV

16,17,18,23,24,25

image1.jpg
LogoHumanaFundacion.jpg

Jesucrist Superstar és una òpera rock, amb lletres de Tim Rice i música d'Andrew Lloyd Webber, que va esdevenir un musical. Se centra en els interrogants polítics i interpersonals de Judes Iscariot i Jesús. L'òpera rock està basada en la narració de la darrera setmana de la vida de Jesús d'acord a l'evangeli de Sant Joan, començant per la preparació de Jesús i la seva arribada amb els deixebles a Jerusalem, i acabant en la Crucifixió de Jesús. Durant el muntatge apareixen actituds i sensibilitats del segle XX, així com al·lusions iròniques a la vida moderna, a més de la descripció política dels fets. Les produccions teatrals cinematogràfiques mostren  diversosanacronismes  intencionats.

Una gran part de la trama se centra en el personatge de Judes, que apareix com una figura tràgica que està desencisat amb el que veu com una manca de planificació per part de Jesús i que s'alarma davant les recents mencions a la seva divinitat. Judes tem que Jesús condemnarà al poble jueu a la destrucció a mans dels romans.

 

Font:  Vikipèdia

Dirigida per:   Myrna Cambra i Laia Jornet

DIES DE REPRESENTACIÓ:
Divendres i dissabtes  a les 21h

Diumenges a les 18 h

WhatsApp Image 2018-11-26 at 15.23.54.jp

PREU ENTRADA:  15€

Preu Soci/Amic:   12€

Preu Grups:        12€ * (Mínim 10 persones. Indispensable una persona encarregada de recollir i pagar totes les entrades)

HORARI DE TAQUILLA:
1 hora abans de cada representació

No s'admeten pagaments amb targeta a taquilla

WhatsApp Image 2018-11-17 at 11.43.26_ed
bottom of page