top of page

INTRODUCCIÓ

La Princesa de la Csárdá, una opereta que ja havíem representat. Perquè començar aquesta nova etapa amb aquesta opereta? Doncs bé, és cert que sempre hem tocat més d'aprop el gènere de la Sarsuela, però també gaudim molt en tots el géneres que hem conegut, i hem volgut fer lexperiment d'absorbir  el que més ens agrada de cadascú i portant aquest nou format, volem donar un pas endavant en la producció cuidant al màxim els detalls de producció pròpia i apostar també per incloure la nostre llengua. Això també ens obra la possibilitat d'apropar la nostre cultura a tots aquells que son reticents a venir a veure una sarsuela pel sol fet de classificar-la erròniament en un producte caspós antic i deslluït, Estem treballant de valent perquè aquest projecte ja sigui una realitat, tot i que sabem que és més difícil en aquests temps de crisi començar una nova etapa d' aquesta embergadura, però gràcies a l'esforç desinteressat dels amics de la lírica, dels  socis, i sobretot de la il•lusió que hi regala cadascú, ho fa possible, Per això us animem a que vingueu un d'aquests dos dies, ens doneu la vostre opinió per embarcar-nos en un altre projecte i puguem emprendre aquest viatge junts i deixar-nos portar pel que pugui passar les vegades que ens vingui de gust.- - - - - - - - - - - - - - - - -

LA LÍRICA DE SANT ANDREU PRESENTA, DESPRÉS D'UN TEMPS FORA DELS ESCENARIS, UN ESPECTACLE INNOVADOR AMB EL QUE VOL FER UN PAS ENDEVANT EN EL MÓN DE L'ESCENA LÍRICA.

ELS PROPERS DIES 26 I 27 DE NOVEMBRE ES POSARÀ EN ESCENA UNA ADAPTACIÓ EN CATALÀ DE L'OPERETA VIENESA "LA PRINCESA DE LA CZÁRDÁ" D'EMMERICH KALMANN.

NO US HO PERDEU!!!

SÍLVIA ÉS LA DIVETT DEL MOMENT EN L'HONGRIA DE PRINCIPIS DE SEGLE XX I VOL FER FORTUNA VIATJANT CAP A AMERICA, PERÒ UN PRÍNCEP ENAMORAT LI FARÀ CANVIAR D'OPINIÓ PROPOSANT-LI MATRIMONI D'AQUI A VUIT SETMANES.
LA DIFERÈNCIA DE CLASSES, PERÒ, FARÀ QUE TOT ESDEVINGUI UN ENTREMAT D'ANADES I VINGUDES ENTRE L'AMOR I LA OPINIÓ SOCIAL DE LA NOBLESA VIENESA.

REPRESENTACIONS:DISSABTE 26 DE NOVEMBRE DE 2011 A LES 21.30H
DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE DE 2011 A LES 17.30H

PREU DE LES ENTRADES:

 

NORMAL 21€

AMIC DE LA LÍRICA 19€

RESERVA D'ENTRADES AL 605 383 212

PERQUÈ ENS FA MOLTA IL·LUSIÓ TORNAR ALS ESCENARIS
PERQUÈ FA MOLT DE TEMPS QUE EN TENÍEM GANES
PERQUÈ HO FEM EN CATALÀ
PERQUÈ ENS RETROBEM UN GRUP DE VELLS AMICS
I PERQUÈ CREIEM QUE TOTS PLEGATS PODREM GAUDIR DE L'ESPECTACLE QUE US OFERIM, PER TOTS VOSALTRES:

"LA PRINCESA DE LA CZÁRDÁ""puc sentir que els àngels canten és amor,
i dins meu hi ha la resposta és amor.
A la fi són realitat tots els meus somnis,
creuem junts les nostres vides és amor."

bottom of page