top of page

REPARTIMENT

Rocío Martínez. Marina

Va nèixer a Tarragona, on va estudiar guitarra i cant al Conservatori de Música de Vila-seca, guanyant el premi especial per al cant. Va realitzar estudis superiors al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on es va graduar amb honors. Més tard va estudiar cant millora tècnica a la Universitat de Minnesota. Va guanyar el primer premi en el concurs de cant de la Fundació Pro-Medic, una medalla en el Concurs Internacional Maria Canals i va ser finalista al Concurs Manuel Ausensi Internacional.

Rocío Martínez conrea l’òpera, la sarsuela i l’oratori. Ha realitzat nombroses actuacions a Catalunya, Espanya i els Estats Units..

Carlos Cosias. Jorge

El tenor barceloní va realitzar els seus estudis de música i piano al Conservatori del Liceu de la seva ciutat natal. En cant s'especialitza amb els professors Jaume Francisco Puig - mestre ,entre d'altres , de Jaume Aragall , Josep Carreras i José Bros - i Eduard Giménez , treballant més amb Marco Evangelisti com repertorista habitual. Va saltar a la primera fila de la lírica mundial el 1998 al guanyar la primera edició del Certamen de Cant Manuel Ausensi de Barcelona ,reafirmant aquest triomf aquest mateix any amb el premi Plácido Domingo- Pepita Embilal Millor Cantant de Sarsuela al Concurs Internacional Operalia de Plácido Domingo i fent més amb el segon lloc del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas al Gran Teatre del Liceu barceloní, ocasió en què també es va fer creditor al Premi al Millor Intèrpret de Donizetti i al Millor Cantant Espanyol. 

René Alberto Cazes. Roque

Baríton italo uruguaià , Realitza els seus estudis a l'Escola Nacional d'Art Líric (Montevideo, Uruguai ), amb els mestres Ricardo Storm, i Fernando Barabino, i a Buenos Aires amb el Mestre Ricardo Yost. Realitza el seu debut operístic nacional amb The telephon de Menotti, i internacional amb " Chorebe " de "les troyenes ", al Teatre Colón de Buenos Aires. Ha interpretat òpera:Rigoletto, Traviata, Il Trovatore, Boheme, Butterfly, Turandot, Tosca, Il campanello, Lucia di Lamermmoor, Don Pasquale, Carmen,  Barbiere di Siviglia , Fausto, entre d'altres; Sarsuela: Luisa Fernanda , La canción del olvido,  Don Manolito, Marina, Maruxa,  La Leyenda del beso, El ama, La galeota, La tabernera del puerto, entre d'altres. Nombroses Operetes: La víuda alegre, Eisenstein; Oratori i simfònic coral:Beethoven, Fauré, Puccini. El seu repertori inclou la música de cambra, realitzant nombrosos concerts de Schubert, Schumann, Fauré, Duparc, Lizt, Strauss, Tosti, Storm , Mozart , Beethoven , etc .

Josep Ferrer. Pascual

Nascut a Barcelona, va iniciar els seus estudis musicals amb Liliana Maffiotte (piano) i Carme Bustamente (cant) al Conservatori del Liceu on va participar en nombroses produccions operístiques fent gires per tot l’estat. Va debutar professionalment amb Rossiniana de Joan Oller i David Robertson al Festival Grec de Barcelona i amb Don Giovanni en el cicle Òpera a Catalunya. Ha cantat als Festivals de Tardor de Barcelona, Festival de Otoño de Madrid,  Semana de Música Religiosa de Cuenca i als Festivals de Cadaqués, Peralada, Granada, Galícia i Canàries. Ha actuat amb la JONDE, Orquestra del Teatre Lliure, Barcelona 216, Orquestra de Cadaqués, entre altres formacions. Va debutar al Gran Teatre del Liceu amb Le Nozze de Figaro i hi ha tornat regularment amb D.Q. a Barcelona de la Fura del Baus, MacbethBoris GodunovDon CarlosL’Occasione fà il ladroIl Mondo della LunaHangmann, etc.

 

Marina
 
Jorge
 
Roque
 
Pascual
 
Capitán Alberto
 
Teresa
 
Marinera
 
Marinero 1
 
Marinero 2
 
Tabernero
 
 
 
COR:
 
Teresa Arbonés , Rosa Blanch, Mariona Bosch, Teresa Calvo, Encarna Godoy, Esther Marquès, Montse Via, Mª Cinta Vives, Anna Santiago.
 
Lluís Anido, Llorenç Arbonés, Marc Calvo, Tito Calvo, Toni Calvo, Joan Carles Campoy, Vicenç Llopis, Víctor Mateos, Pedro Moreno, Agustí Pallejà, Ramón Pallejà, Josep Mª Prat, Miquel Riba
 
 
Rocío Martinez
 
Carles Cosias
 
Alberto Cazes
 
Josep Ferrer
 
Gabriel Lezcano
 
Mariona Bosch
 
Esther Marquès
 
Agustí Pallejà
 
Joan Carles Campoy
 
Frederic Úbeda
 
bottom of page