top of page

Director

DANI CLARAMUNT

 

Inicia la seva carrera professional al teatre musical de la mà de Ricard Reguant amb l’espectacle de Stephen Sondheim “Assassins” (1997) i des d’aquell moment, participa en altres títols  musicals i de text, tant a Barcelona com a la resta de l’estat, com ara “The Full Monty” de Mario Gas, “La Perritxola” de Dagoll-Dagom, ”Jeckyll & Hyde” de Luís Ramírez, “Annie”, “Zorba, el Griego”, “Els dos cavallers de Verona”, “La mandràgora”, ”Shakespeare a Capella”, “Romeu i Julieta a Gaza”…

Partcipa també com a tenor còmic en moltes produccions de sarsuela per tot el principat. Una de les més recents és ”La Tavernera del Puerto”, dirigida per Rafel Duran al Teatre Victoria de Barcelona (2013).

En televisió, participa com a actor en episodis de “Lo Cartanyà” i  ”La Riera” a TV3, i també en les telemovies “La huella del crímen” (Tele5) i el musical “El Retaule del Flautista” (TV3).

 

 

Director musical

JULI RODRÍGUEZ

 

Professor superior de piano, titulat en el conservatori municipal de música de Barcelona.

 

Músic vinculatl al mon del teatre, treballa amb dança i actors a l' Institut del Teatre de Barcelona (Conservatori de dança y Escola superior d'art dramàtic) des de l'any 2002.

 

Ha participat a musicals com “El Mikado” i “Mar i Cel” (Dagoll Dagom), “Los miserables”, “Chicago” i “Mamma mia” (stage entertainment), “7 novias para 7 hermanos” i “Cantando bajo la lluvia” (Ricard Reguant), i a moltes altres produccions de petit i gran format.

bottom of page