top of page

Fer un "full monty" és una expresió que ja s'ha fet popular en català i que no vol dir una altra cosa que fer un striptease integral.

Tot va començar al 1997, amb una petita peli anglesa, sobre sis treballadors en atur de la siderúrgia del nord d'Anglaterra, que va conquerir el món amb el seu humor negre i descarat.  L'any 2000, se' n va fer una versió musical a Broadway, que va triomfar i va traspassar l'acció a Buffalo (USA).

 

L'any 2001, poc després, el director Mario Gas va fer la primera adaptació europea del musical americà, amb gran èxit a Barcelona. Des d'aleshores, se n'han fet moltes versions arreu del món... però en faltava una, més nostrada, més propera... i  ja està aquí!

 

Res més apropiat per avui en dia: en plena crisi, al cinturó industrial de Barcelona, sis homes desesperats, emprenen una aventura desesperada: fer un  striptease que farà que s'hagin d'enfrontar a totes les seves inseguretats i temors més ocults.

 

Dirigit per en  Dani Claramunt, un dels protagonistes d'aquella versió, estrenada a Europa l'any 2001, presentem el musical més agosarat que mai hem posat en escena: FULL MONTY.

 

Plena d'humor, cançons, divertits personatges i, com no, algun que altre home amb poca roba, us presentem aquesta nova versió de FULL MONTY que de ben segur no us deixarà indiferents. Apunteu-vos al nostre striptease particular i que no us ho expliquin perquè tal com es diu a la funció: "Només es viu una vegada!"

bottom of page